Over myWindows

myWindows.nl is een initiatief van een aantal enthousiaste Windows Phone gebruikers van het eerste uur, die het leuk vinden om als onafhankelijke bloggers over Windows Phone te schrijven. myWindows.nl is een onafhankelijke online publicatie !

De visie van myWindows.nl is in eerste instantie het bieden van een platform voor Windows Phone gebruikers. Daarnaast is het ook een platform voor toestelfabrikanten, mobile operators, ontwikkelaars en andere spelers in het brede Microsoft partner ecosysteem.

Daarbij ligt de primaire focus op het schrijven van nieuws, reviews, het delen van kennis met lezers en het helpen van Windows Phone gebruikers met hun Windows Phone. Het is onderdeel van de strategie om de informatiebron voor Windows Phone gebruikers in Nederland te worden met de grootste actieve community.

Reviews van Windows Phones, applicaties- en diensten voor Windows Phone zullen eindgebruikers helpen het juiste toestel of de killer app te kiezen tussen de verscheidenheid aan mogelijkheden. Toestelfabrikanten, mobiele operators en ontwikkelaars kunnen waardevolle feedback destilleren uit het myWindows.nl forum over hun producten en diensten.

Er zijn een groot aantal Windows Phone ontwikkelaars actief op het myWindows.nl forum, waarbij ideeën, kennis en zelfs broncode uit bepaalde applicaties uitgewisseld worden. Wil je dus aan de slag met het ontwikkelen van apps voor Windows Phone  of zit je met een probleem op het gebied van Windows Phone development, dan is hier ook de ruimte voor op myWindows.nl

Op myWindows.nl is tevens een Microsoft Windows Phone Consumer MVP actief en zelfs een directe lijn met het Windows Phone Product Team in Redmond ontbreekt niet. Kijkend naar het team en de actieve leden op het forum is er een ongelofelijke hoeveelheid brainpower en kundigheid aanwezig om zowel leuke discussies te voeren als ook complexe technische problemen te tackelen.

Zoals uit bovenstaande omschrijving blijkt is er binnen myWindows.nl ruimte voor diversiteit. Hopelijk bevalt de opzet tot dusverre en kunnen middels een groot aantal creatieve ideeën volgende stappen worden gezet. myWindows.nl heet u van harte welkom, breng regelmatig een bezoek aan de website, discussieer mee op het forum of volg myWindows.nl via de RSS-feed of een van de sociale netwerken !

De logo’s, merk- en productnamen Microsoft, Windows en Windows Phone  zijn eigendom van Microsoft Corporation. myWindows.nl is (C) 2014. Alle rechten voorbehouden. myWindows is op geen enkele wijze verbonden aan Microsoft.