Windows Insider Wallpapers

Windows 10 is 1 jaar oud. Op 2 augustus heeft Microsoft de anniversary update naar het grote publiek gebracht. Maar voordat deze update uitkwam hebben miljoenen mensen verspreid over de hele planeet meegeholpen met het verbeteren en optimaliseren van deze update. Deze groep, Insiders, is een groep waar waarschijnlijk veel van jullie deel van uitmaken. Microsoft heeft deze Insiders een leuke wallpaper op vele verschillende formaten gestuurd afgelopen week. Uiteraard willen we deze niet aan de rest van jullie onthouden. Dus je kunt ze hieronder downloaden.

Er is een variant voor de desktop:

Windows_Insider_Anniversary-Ninjacat-1920x1080-nl-NL

Voor je mobiele apparaat:

Windows_Insider_Anniversary-Ninjacat-1440x2560-Phone-nl-NL

Zelfs voor de band is hij op maat gemaakt:

Windows_Insider_Anniversary-Ninjacat-320x128-Band2-nl-NL

Voor insiders die vanaf het begin van het programma lid zijn geweest wordt er overigens binnenkort een badge aan je account toegevoegd. Deze badge toont dat je hebt meegeholpen en minimaal 1 build hebt geïnstalleerd in het afgelopen jaar. Het insider programma stop trouwens niet na de anniversary update, maar zal meer en meer evolueren. Microsoft probeert Insiders zoveel mogelijk te betrekken in het ontwikkel proces om Windows nog beter te maken.

Aanvullend is het goed om te weten dat Insiders die nu al de anniversary update hebben draaien zich opnieuw moeten aanmelden zodat zij toekomstige updates kunnen ontvangen. De insider applicatie verdwijnt. Vanaf de anniversary update kun je direct vanuit de instellingen met insider builds gaan werken.

Ps. Er zijn meerdere resoluties beschikbaar. Voor een volledige lijst en download van de volledige .Zip verwijs ik jullie graag naar deze link van Windows Central. Dat is natuurlijk wel zonder ons eigen huislogo in de wallpaper, dus dan zijn ze net iets minder mooi ;).

 

 

Een rechtenstudent met een passie voor mobiele technologie. Ik reis graag en maak foto's als ik even de mogelijkheid krijg. Vragen staat vrij en vergeet niet dat de Hobbit ook maar een film is en dus niet echt.
112 artikelen

Geef een reactie