Giveaway: Unishare UWP promo codes voor IAPs!

Omdat jullie redacteur zo’n brave langdurige beta-tester is geweest voor Unishare UWP, wilde Marco Siccardi wel een aantal promo codes beschikbaar stellen om aan onze lezers uit te delen. Het gaat om drie codes voor een maand Pro licentie en om drie codes voor unlimited photo upload. Lees snel verder hoe we dat gaan doen!

wp_ss_20160616_0001Voor wie het artikel over Unishare even had gemist; met Unishare haal je de beste en handigste app in huis om zaken te delen met al je bekende sociale netwerken. Voor het gebruik van Facebook (zonder pages), LinkedIn en Twitter (een account) is de app gratis, maar voor het gebruik van alle andere ondersteunde netwerken en/of multiple accounts, zul je een In App Purchase moeten doen. Marco heeft diverse IAP’s aan te bieden in de app voor bijvoorbeeld een maand, drie maanden of een jaar Pro (alle opties unlocked) en daarnaast Photo Upload IAP’s. Meer info over de app zelf vind je in dit artikel.

Zoals gezegd hebben we van Marco een zestal codes gehad: drie codes voor één maand Pro licentie en nog eens drie codes voor Unlimited Photo Upload. We gaan de codes als volgt weggeven:

  1. Zorg dat je geregistreerd bent op ons FORUM
  2. Reageer op dit artikel (zorg dat je bent ingelogd dus) met ofwel PHOTO ofwel PRO in je bericht
  3. De eerste zes die reageren krijgen de code vervolgens per persoonlijk bericht in het forum toegestuurd
  4. Indien bepaalde codes op zijn tegen het eind, dan krijg je wat er nog over is 🙂  Er is immers slechts 2 keer drie codes te verdelen!
  5. Met andere woorden: de eerst die reageert heeft zeer zeker iets te kiezen, de laatste waarschijnlijk niet…

Betreft het verzilveren van de promo codes: daarvoor moet je even surfen naar dit adres: http://account.microsoft.com/billing/redeem#/  en zorg daarbij dat je met je juiste Microsoft Account inlogt (de primaire waarmee je je Windows 10 devices gebruikt en dus de Store). Geef op de pagina redeem pagina vervolgens de code in die je hebt gekregen en voeg die toe aan je Microsoft Account. De eerstvolgende keer dat je Unishare gebruikt en de licenties ververst (door de IAP pagina te openen) zal de licentie worden geactiveerd 🙂

Veel plezier ermee winnaars!

The app was not found in the store. 🙁 #wpappbox

Links: → Visit Store → Search Google


KLIK HIER OM TE REAGEREN

Geef een reactie