Instagram heeft een nieuwe look

Deze week is de vernieuwde Instagram applicatie uitgekomen op Android en iOS en vanaf vandaag kun je hem ook downloaden op Windows 10 Mobile in de vorm van een update. De update brengt hoofdzakelijk een nieuwe tegel en nieuwe look naar Windows Mobile, maar ook performance en stabiliteitsverbeteringen.

Een precieze lijst met veranderingen is niet bekend gemaakt maar Instagram zelf heeft het volgende er over te vertellen

We have a new look! Our updated icon stays true to the camera and rainbow. The simpler design puts more focus on your photos and videos without changing how you navigate the app.

En zo ziet het er nu uit:

wp_ss_20160516_0002wp_ss_20160516_0003wp_ss_20160516_0004

 

 

 

 

 

 

 

Een frisse look en goed om te zien dat Windows 10 Mobile niet wordt achtergelaten op het updatefront.  Na de update zijn er echter wel merkbare vertragingen in het scrollen op zowel de Lumia 950 als 535 die ik heb gebruikt om de applicaties te testen. Dit lijkt niet constant aanwezig te zijn maar zorgt er wel voor zorgen dat je 6Tag de komende tijd nog niet van je telefoon wil halen. Overigens is niet alles van de update op Windows Phone aanwezig. We krijgen dan wel het nieuwe logo, maar de regenboogkleuren hiervan ontbreken. Bijkomend voordeel is dat het logo op je startscherm transparant kan worden gemaakt samen met andere tegels, zodat je de achtergrond kunt blijven zien in plaats van de nieuwe regenboog.

De officiële Instagram applicatie is hier te downloaden.

The app was not found in the store. 🙁 #wpappbox

Links: → Visit Store → Search Google

Via: WindowsCentral

 

 

 

 

, , , ,
Een rechtenstudent met een passie voor mobiele technologie. Ik reis graag en maak foto's als ik even de mogelijkheid krijg. Vragen staat vrij en vergeet niet dat de Hobbit ook maar een film is en dus niet echt.
112 artikelen

KLIK HIER OM TE REAGEREN

Geef een reactie