Mail krijgt pop-out berichtvensters in Windows 10

Veel gebruikers van mailprogramma’s of zelfs webclients zijn gewend een mail in een los venster te kunnen openen. De standaard Windows 10 mail applicatie kan dit binnenkort (eindelijk) ook.

Naast dat de pop-out functie de mogelijkheid geeft om eenvoudig meerdere mails te openen en naast elkaar te leggen, wordt je ook niet afgeleid door de rest van het mailprogramma. Brad Sams van Petri heeft een nog niet gepubliceerde versie van de mail applicatie in handen en laat doormiddel van screenshots zien hoe dit gaat werken.

Pop-out mail

Voor de normale gebruiker betekent dit dat we helaas nog moeten wachten tot Microsoft deze update publiek uitrolt, maar het is fijn om te weten dat het er aankomt.

, , , ,
Een rechtenstudent met een passie voor mobiele technologie. Ik reis graag en maak foto's als ik even de mogelijkheid krijg. Vragen staat vrij en vergeet niet dat de Hobbit ook maar een film is en dus niet echt.
112 artikelen

Geef een reactie