Somertijd Universal App

Om 16.00 uur gaat mijn radio meestal naar Radio 10 om naar Somertijd te luisteren. Ik erger mij altijd aan het spelletje via de app, die nooit beschikbaar is voor Windows Phone. Tot mijn verbazing is er sinds kort voor Somertijd (Radio 10) ook een Windows App.

Somertijd App

Op Radio 10 werd aangekondigd dat er nu ook, dankzij HanZ, een Somertijd app is voor mobieltjes en tablets die op Windows draaien. Nieuwsgierig keek ik op mijn Windows 10 laptop in de store en jawel, een app is aanwezig. Op mijn Windows Phone 8.1 kon ik eveneens de app vinden in de store. Een heuse Universal App is dus beschikbaar.

somertijd2

Nu is een App misschien niet heel bijzonder te hebben als radiostation of programma, maar de berichtenfunctie wel. Bij Somertijd hebben zij het spelletje “The Voice of Somertijd” waar je gevraagd wordt om een fragment van een liedje mee te zingen. Je kan het fragment via de App sturen in een berichtje. Voorheen konden alleen Android en iOS gebruikers mee doen aan dit spelletje, nu ook Windows gebruikers.

 

Grappen en Grollen

somertijd1Natuurlijk zijn er meerdere functies beschikbaar in de app. Het is meer dan logisch dat je de live radio stream kan luister via de App, maar je kan ook fragmenten terug luisteren. Elke dag om iets over vieren worden de moppen verteld bij Somertijd. Heb je ze gemist, dan kan je via de App de moppen terug luisteren. Het zelfde geldt voor de limericks die aan het begin van het tweede uur worden verteld.

Verder kan je in de Somertijd App de TwitterHit zien en direct insturen, de hall of shame bekijken, het radio 10 nieuws bekijken, podcasts terug luisteren en het onmisbare soundboard openen met alle bekenden geluiden uit de middagshow van Rob van Someren.

Wat voor Windows device je ook hebt, je hoeft nooit meer iets van Somertijd te missen dankzij deze app. De app is volledig gratis en via onderstaande link te downloaden.

The app was not found in the store. πŸ™ #wpappbox

Links: β†’ Visit Store β†’ Search Google


KLIK HIER OM TE REAGEREN

Geef een reactie