Tijdelijk gratis te downloaden: applicaties van Finebits

Applicatiemaker Finebits maakt applicaties voor zowel Windows Phone als Windows 8.X. Deze modern applicaties kosten, vanwege hun uitgebreide mogelijkheden, normaal gesproken een aantal euro per stuk. Op dit moment heeft Finebits echter een promotie lopen waardoor er een aantal applicaties op zowel Windows Phone als Windows 8.X gratis te downloaden zijn.

Het software bedrijf richt zich voornamelijk op het geven van een modern look aan normale Windows functionaliteit. Dit is echter niet het enige. Applicaties zoals hun .zip tool voor Windows Phone bieden meer mogelijkheden dan de standaard ingebouwde software. Hoelang de actie loopt is op dit moment niet duidelijk, dus grijp je kans nu het nog kan.

Files & Folders Pro

Download

(Deze applicatie is universeel. De link hierboven zou ook moeten werken op je Windows toestel.)

Files & Folders Pro biedt gebruikers de mogelijkheid om hun apparaat te verkennen op een Touch screen. De functionaliteit hieromtrent ontbreekt vooral op Windows 8 apparaten, maar voor Phone gebruikers is deze applicatie ook de moeite waard om te proberen. Normaal is deze applicatie €7,50.

8Zip

Download

(Deze applicatie is universeel. De link hierboven zou ook moeten werken op je Windows Phone toestel.)

De naam doet het je waarschijnlijk al vermoeden, deze applicatie gaat heel goed om met .zip bestanden. Overigens niet alleen daarmee. Je kunt nu een heel arsenaal aan gecomprimeerde bestanden benaderen. Denk hierbij o.a. aan het .rar format en nog veel meer. Normaal is deze applicatie €7,89

Torrex Pro

Download

(Deze applicatie is universeel. De link hierboven zou ook moeten werken op je Windows Phone toestel.)

Ja, precies. Dit is een applicatie die het mogelijk maakt om al dat prachtige, auteursrechtvrij, materiaal in modern vorm te downloaden op je Windows 8.X/Windows Phone toestel. Beethoven binnen handbereik noem ik het graag. Draait prima op de achtergrond zodat je de bladmuziek en uitvoeringen erbij kunt zoeken. Normaal is deze applicatie €7,89

Metro Commander Pro

Download

(Deze applicatie is universeel. De link hierboven zou ook moeten werken op je Windows Phone toestel.)

Nog eentje dan. Metro commander Pro is nog een manier om je bestanden op orde te brengen. Deze is iets anders dan de eerste uit dit artikel omdat hij twee mappen naast elkaar laat zien. Voor makkelijk bestanden verplaatsen in een modern vorm. Deze heb ik zelf ook op mijn RT. Heel fijn, met zo’n SD kaartje.

Nog één keer ten overvloede, we hebben er geen idee van wanneer deze applicaties weer de normale prijs gaan kosten, dus sla je slag nu ze toch gratis zijn.

Via Windows Central.


KLIK HIER OM TE REAGEREN

 • Richard

  says:

  Bij “8 Zip” zie ik staan dat die tot 22 juli (a.s. woensdag) nog gratis te downloaden is.

  Bedankt voor de tip 🙂 Ik heb, als zuinige Hollander ;), alle Pro versies van de genoemde apps maar meteen gedownload.

 • Saaiberke

  says:

  Dank je voor de tip 🙂 Zie ik nuniet goed of is het niet meer mogelijk om via de store op pc apps naar je telefoon te pushen? Als MS die mogelijkheid weggehaald heeft, vind ik dat enorm spijtig….. 🙁

  Nic

  • HansZ

   says:

   De store is inderdaad gewijzigd en mist een paar belangrijke functies, je ziet ook niet meer wanneer een app de laatste update had. Zoals jij al opmerkte, geen pushfunctie naar je toestel en tot slot geen zoekmogelijkheden binnen de store. Hopelijk is dat op korte termijn weer terug want dit is zeker in zijn huidige vorm geen vooruitgang.

Geef een reactie