MWC15 – Windows 10 Hands-on

Inmiddels heeft iedereen Windows 10 wel een keer langs zien komen. Maar om de gehele ervaring goed weer te geven hebben we een medewerker van Microsoft die de gehele ervaring een keer laat zien. In de onderstaande video geen brekende nieuwtjes dus, maar wel een mooie demonstratie van Windows 10.

Het is voor veel Windows Phone gebruikers inmiddels wel duidelijk dat insider beschikbaar is. Maar veel gebruikers kunnen hieraan nog niet deelnemen of hebben geen apparaat waarop ze het kunnen testen. Microsoft vindt het dus erg belangrijk dat de gebruiker deelneemt. Inmiddels zijn wij terug in Nederland, maar dat neemt niet weg dat we jullie nog een laatste blik op het MWC willen gunnen. De video is helaas in het Engels, maar we hopen dat jullie daarmee kunnen leven.

We willen jullie allemaal ontzettend bedanken voor alle interactie en specifieke vragen. Dit maakte het voor ons een stuk makkelijker om het nieuws te leveren dat jullie wilden. We gaan nu weer over op de normale gang van zaken, maar ik vond dat dit best even gezegd mocht worden. Dus, had je Windows 10 al gezien, of ben je blij met de demonstratie? Ga je het nu thuis toch nog installeren en proberen? Of zie je er nog steeds vanaf totdat het eindproduct beschikbaar komt? Laat het hieronder weten, evenals je ervaringen indien je het al in gebruik hebt op al je apparaten.

, , , ,
Een rechtenstudent met een passie voor mobiele technologie. Ik reis graag en maak foto's als ik even de mogelijkheid krijg. Vragen staat vrij en vergeet niet dat de Hobbit ook maar een film is en dus niet echt.
112 artikelen

KLIK HIER OM TE REAGEREN

 • Ql

  says:

  Leuk filmpje, en mooi om een indruk te krijgen over hoe en wat.

  Ik heb zelf het idee dat de grootste veranderingen in de desktop/tablet mode zitten.
  In de WP versie zie ik niet zoveel noemenswaardige verschillen. Het action menu, tiles, applist etc.. zie ik meer als een praktische verbetering en dus als update.

  Neemt niet weg dat WP er enorm van profiteren als bedrijven eindelijk direct apps maken voor WP aangezien ze universal zijn.
  Mijn vraag is vooral: zullen bedrijven dit ook daadwerkelijk gaan doen!
  Kijk naar pinkpop, zou het fijn vinden als er dit jaar eindelijk een WP app is…..

Geef een reactie