MWC 15 – Microsoft’s pers event: kijk ook live mee

Met de koffie op het vuur en onze oogjes klein van de evenementen van gisteren begeven Marco en ik ons zo naar de beursvloer. Mark heeft gisteren al laten weten dat de uitgelekte Lumia’s een goede kans maken om ten tonele te verschijnen. We hopen dat jullie er vandaag bijzijn en als er vragen zijn dan vernemen we deze graag via Twitter. Kunnen we ze meteen stellen ;).

WP_20150302_06_41_27_Pro
Hier is alvast een link naar het live evenement, voor wie het volgen. Maar je kunt ons natuurlijk ook blijven volgen, want we zullen de pagina up-to-date houden met alles wat er voorbij komt. Laten we hopen dat MWC 2015 ons een hoop nieuwe dingen brengt!

 

 

, ,
Een rechtenstudent met een passie voor mobiele technologie. Ik reis graag en maak foto's als ik even de mogelijkheid krijg. Vragen staat vrij en vergeet niet dat de Hobbit ook maar een film is en dus niet echt.
112 artikelen

KLIK HIER OM TE REAGEREN

Geef een reactie