Sonos app voor Windows Phone in gesloten beta

Eerder berichtten wij al op mywindows.nl dat Sonos, de makers achter het draadloze Hifi-systeem, een app voor Windows Phone in de maak had. Destijds stuurde Sonos er een bericht uit waaruit op te maken viel dat een Windows Phone versie van de app zich in de testfase bevond. In de Windows Phone Store is nu echter een app gevonden met de naam Phish Alpha waarbij Sonos als uitgever vermeld wordt. De app lijkt op dit moment nog in gesloten beta te zijn, want bij een poging de app te installeren wordt de melding getoond dat men niet over de juiste permissies beschikt.

Sonos in gesloten beta

c5419521-ec95-4e20-95cb-62894ee822faHoewel de officiële Sonos app dus wel al in de store staat kan deze nog niet door iedereen gedownload en geïnstalleerd worden. Het selecte gezelschap wat de app wel mag gebruiken is redelijk tot behoorlijk enthousiast over de app. In zowel de Amerikaanse als de Nederlandse versie van de Windows Phone Store staan een aantal reviews van de app en gemiddeld krijgt de app 4,5 sterren als waardering en ook de commentaren staan vol superlatieven met natuurlijk de onvermijdelijke vraag waarom het in hemelsnaam zo lang heeft moeten duren voordat deze app er kwam. Deelnemers aan de beta zijn blijkbaar door Sonos zelf uitgenodigd om de app te testen en feedback te geven. Een korte zoektocht op het forum van Sonos heeft helaas nog niets opgeleverd, maar mocht iemand toch vinden waar men zich aan kan melden voor de beta dan houden wij ons natuurlijk aanbevolen.

Aan de registratie van de Sonos-app in de Windows Phone Store valt verder helaas niet veel op te maken. Er is maar één screenshot bij de app geplaatst en die is van het splash-screen, zie bovenstaande afbeelding. Eén interessant detail is wel dat de app zijn laatste update op 29 januari van dit jaar ontvangen heeft en dus blijkbaar al een aantal weken geleden, misschien zelfs wel maanden, stilletjes in de Store gepubliceerd is.

The app was not found in the store. 🙁 #wpappbox

Links: → Visit Store → Search Google

, , ,
Webdeveloper van kleine tot zeer grote webapplicaties in .Net c#, Windows Phone developer en zelfstandig ondernemer (WebMolecule)
141 artikelen

KLIK HIER OM TE REAGEREN

 • Mark

  says:

  Een van de apps die duidelijk gemist wordt voor het Windows Phone platform! Kom maar door met die app!

 • Bas

  says:

  Deze app wordt zeker gemist, hoewel de Phonos app ook zeker de moeite waard is. Deze app krijgt ook regelmatig updates en wordt continue verbeterd. Het probleem is vaak toch wel de interface die er wat amateuristisch uitziet en een aantal features die je echt mist. Maar verder is Phonos echt een goede app.

 • adrianpiels

  says:

  Reactie van SONOS op het bericht over gesloten BETA:

  We know this is a highly requested feature and that many of you are hoping to hear an acknowledgement from us on potential plans.

  We have no news to share with you about support for Windows Phone on Sonos at this time, and do not expect to have an update in the near future. We are always testing ways to improve your experience with Sonos, and while we do not comment on what we’re working on, this group will be among the first to know when we have more to share on this topic. Thank you for sharing your comments with us and we hope you’ll continue to do so in the future.

 • Mark

  says:

  Leuke reactie dan van Sonos :confused:
  Ik wacht nog maar ff met aanschaffen dan.

 • adrianpiels

  says:

  Reactie is wat apart.
  Ga je een Windows Phone app bouwen als je het nog aan het overwegen bent?

  Ik heb onlangs een paar speakers aangeschaft tijdens de BTW actie van Mediamarkt. Ondanks dat er geen Windows Phone app is ben ik zeer tevreden!

 • Sudokuguy66

  says:

  nu maar hopen dat dit Denon ook motiveerd een HEOS app te maken..

 • GWI

  says:

  Hoe zou ik deelnemer kunnen worden aan deze bèta (test) versie? Kan ik me ergens aanmelden bij Sonos ?

 • Saaiberke

  says:

  Ik begrijp de mensen bij Sonos niet volledig, ik zit in het beta programma van Sonos maar toch kan ik niet deelnemen aan deze beta. Heb nog geen reactie gekregen op mijn berichtje dat ik hen stuurde begin deze week 🙁

Geef een reactie