52960
myWindows logo
myWindows logo

myWindows.nl zoekt uitbreiding van het team!

Hier bij myWindows.nl proberen we je altijd het laatste nieuws te brengen over Windows, Windows Phones, Xbox, Apps, Games en nog veel meer. Met de komst van Windows 10 en Windows 10 Mobile stappen we allemaal een nieuw tijdperk binnen met ongekende mogelijkheden. Maar vergeet ook de andere producten en diensten van Microsoft niet. Alles rondom de Cloud zal de komende periode nog veel meer aandacht krijgen. Denk aan Office, Office 365, OneNote, OneDrive en zelfs de Xbox One, die een belangrijke plaats zal gaan innemen in het ecosysteem.

Met dit alles in het vooruitzicht zoeken we op korte termijn uitbreiding in het huidige team van editors en de technische crew die de site beheerd. Als jij Windows, Windows Phone, Xbox of Apps en Games helemaal gaaf vindt en er graag over schrijft, dan hebben wij misschien wel de juiste plek voor jou! Wij werken met WordPress en het zou mooi zijn als je daar al wat ervaring mee hebt. Heb je dat niet, geen probleem, we leggen je het graag allemaal uit! Het is natuurlijk wel handig dat je wat langer van Microsoft hard- en software gebruik maakt, zodat je weet waar je over praat!

Maar ook op het technische vlak kunnen we wel wat extra handjes gebruiken. Weet jij goed de weg op Social Media en wil je meehelpen om het bereik van onze Facebookpagina en Twitter te vergroten of ben je een echte WordPress-guru en denk je dat het allemaal nog beter en mooier kan? Denk jij dat je ons nog iets kunt vertellen over SEO of is het beheer van een forumΒ of het ontwikkelen van een nieuwe stijl helemaal jouw ding? Dan horen we graag van jou!

Je kunt eenvoudig met ons in contact komen door het onderstaande contactformulier in te vullen. Als je vragen hebt, dan beantwoorden we die graag voor je. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Waar wil en kun je ons versterken?


KLIK HIER OM TE REAGEREN

 • Mark

  says:

  Super! al 3 reacties! Hoe meer hoe beter! Als je interesse hebt horen we graag van je!

 • Mark

  says:

  En nog meer reacties! Iedereen heeft inmiddels een antwoord gehad, dus als je nog mee wilt doen, reageer!

 • Mark

  says:

  Onze vorige oproep leverde wel flink wat reacties op, maar uiteindelijk weinig nieuwe editors, dus vandaar de herhaalde oproep!

 • Patrick

  says:

  En voor degene die twijfelen, probeer het gewoon eens. De vaste club editors zal je altijd helpen met het wegwijs worden in het redactie-wereldje. Het is hartstikke leuk om te doen.
  Helaas bestaat de harde kern van deze site uit mensen die ergens anders hun boterham verdienen (we zijn helaas nog geen iCulture met vaste medewerkers) en dat moet soms helaas voor gaan πŸ˜‰

  Vandaar dat we hard op zoek zijn naar nieuw schrijftalent die helemaal wild is van Windows, Windows Phone Xbox of de andere Microsoft producten. Heb jij wel iets met 1 of meerdere Microsoft takken en wil je hier wel eens over bloggen, schroom dan niet en stuur ons een mailtje of laat hier een reactie achter.

 • Mark

  says:

  Wat Patrick zegt πŸ˜€ En we weten dat ze er zijn, die die-hard Windows bloggers!

 • jesse.saris

  says:

  Ik wil me graag aanmelden. Het lijkt me leuk om met enige regelmaat een post voor deze site te maken. Heb echter geen ervaring met WordPress, maar kan niet te moeilijk zijn lijkt me?

 • Mark

  says:

  Nee joh, daar praten we je zo doorheen πŸ˜‰ Ik ga even kijken wat ik nog voor je moet koppelen.

 • Richard

  says:

  Aangemeld… πŸ™‚

 • GoedWare

  says:

  Ook aangemeld… πŸ™‚

 • Mark

  says:

  Richard en Pillejunior, ik neem even per mail met jullie contact op. Dan leg ik de rest van het proces even uit.

 • Richard

  says:

  Nog geen mail ontvangen… Heeft ook geen haast πŸ™‚ Maar mocht je wel iets hebben verstuurd, dan nam ’t mailtje misschien een verkeerde afslag op de digitale snelweg. πŸ˜‰

 • Mark

  says:

  Dan gaat ie nog een keer πŸ˜€ Er komt wel vaker mail niet aan hoor ik. We gebruiken dan ook helaas geen Exchange of Office 365 voor de mail…

 • Richard

  says:

  Aan deze kant nog niets gezien… ook niet in de SPAM map. Misschien ligt het aan de combinatie met mijn GMail ofzo.

 • Meerkerk

  says:

  Nog steeds opzoek?

 • Marco

  Marco

  says:

  QUOTE

  Nog steeds opzoek?

  ALTIJD! Hoe meer schrijvers hoe beter! Onze schrijf frequentie mag altijd hoger namelijk πŸ™‚
  Dus meld je maar aan!

 • Robert

  says:

  Ik heb een berichtje verstuurd. Vergat nog te melden dat WordPress behoorlijk bekend is, ik heb een aantal websites gebouwd met WordPress dus da’s geen probleem πŸ™‚

Geef een reactie