Ook voor Windows 8 is er een Tinder app

Wordt er hier nog wel eens een beetje getinderd? Want als je zo’n kek klein tabletje hebt gescoord met de feestdagen dan kan dat dus ook op Windows 8 met de Tinder for Windows app die in de Store te vinden is.

Nou heb ik zo’n donkerbruin vermoeden dat ons publiek niet echt past in de doelgroep voor Tinder maar ik moest deze app toch even melden, al was het maar om te laten zien dat ook de Windows Store tegenwoordig zowat overal wel een app voor in huis heeft.

tinder_windows_1

tinder_windows_2

tinder_windows_3

Deze Tinder for Windows laat je tinderen vanaf een wat groter scherm en met wat langere batterijduur dan op je phone en de app doet vcerder keurig alles wat ie moet doen plus nog een paar zaken extra. Net als de Rudy Huyn’s 6Tin is dat bijvoorbeeld dat je met deze app zelf je locatie in kan stellen, en da’s handig voor als je naar -laten we zeggen- Barcelona gaat en alvast even de ‘markt’ aldaar wil checken… 😉

Voor de rest is het een Tinder app als elk ander maar dan dus in technicolor widescreen. Je kan je profiel aanpassen met foto’s, je kan chatten en je kan matches blocken en weer verwijderen. De developer probeert er ook wat centjes mee binnen te harken door middel van advertenties en ik moet zeggen dat ie die wel heel rijkelijk in de app heeft plakt en misschien wel express om daarmee een in-app purchase uit te lokken om die ads dus weg te kopen.

De app is met die advertenties dus helemaal gratis te downloaden en vol functioneel te gebruiken. Overigens opvallend detail aan de beschikbaarheid: in de US Store is hij niet te vinden, mogelijk vanwege de houding van Tinder jegens third party developers. Enfin: download link hieronder:

The app was not found in the store. 🙁 #wpappbox

Links: → Visit Store → Search Google

 

, , ,
Marco
Full-time geek, fotograaf/designer, hoofdredacteur MyWindows.nl, katten fan, Windows fan, bourgondiër, beginnend dev
1.256 artikelen

KLIK HIER OM TE REAGEREN

Geef een reactie