Officiële Sonos app voor Windows Phone in de maak

Inmiddels zijn we het wel gewend om wat langer op officiële apps te moeten wachten voor het Windows Phone platform. Soms is dat niet erg aangezien een aantal third party apps, met name die van Rudy huyn, nog mooier en beter zijn dan de officiële versie wanneer die uiteindelijk uitkomt. Maar regelmatig gebeurt het dat je een app nodig hebt en dat de officiële versie alleen maar beschikbaar is voor die andere twee applicatiewinkels.

MultiFamily_Large

Officiële Sonos app bevindt zich in de testfase

Dat geldt ook voor Sonos. Inmiddels is het al meer dan 1,5 jaar geleden dat ik een Play 5 aangechaft heb en dat ik het moet doen met een onofficiële app voor Sonos, namelijk Phonos. Hoewel Phonos een zeer fatsoenlijke app is mist het toch net die extra functionaliteit, zoals zoeken in Spotify, en een gelikte interface. Op het forum van Sonos zijn meerdere posts te vinden waarin gevraagd wordt wanneer er nu eindelijk eens een officiële app voor Windows Phone komt. Ook Sonos zelf suggereerde dat Windows Phone gebruikers dan maar Phonos moesten gaan gebruiken en dat ze een officiële app niet op korte termijn hoefde te verwachten. Een gebruiker was de houding van Sonos blijkbaar meer dan zat en uitte zijn ongenoegen meerdere malen op Facebook. In een reactie heeft Sonos nu duidelijk gemaakt dat het eindelijk dan toch een Windows Phone versie van de de Sonos app aan het testen is.

“We are currently in development of fully compatible Windows Mobile (sic) app which is now in testing. I have not been provided with any release date unfortunately although in the mean time I can advise you that there is a third party app for Windows Mobile (sic) phones called Phonos”.

Laten we dus hopen dat de verdere ontwikkeling van de Windows Phone versie van de Sonos-app voorspoedig verloopt en we binnenkort deze app uit de store kunnen downloaden.

Via WMPU

 

The app was not found in the store. 🙁 #wpappbox

Links: → Visit Store → Search Google

, , ,
Webdeveloper van kleine tot zeer grote webapplicaties in .Net c#, Windows Phone developer en zelfstandig ondernemer (WebMolecule)
141 artikelen

KLIK HIER OM TE REAGEREN

 • Sake

  says:

  Aan de andere kant verfrissend dat Sonos blijkbaar niet moeilijk doet over 3rd party apps.
  Itt tot de achterlijke houding van Snapchat.

 • Henri

  says:

  Ik ben meer geïnteresseerd in de KEF X300A wireless.

  Heeft iemand ervaring of Lumia Play To (DNLA) werkt met deze speakers? De speaker ondersteunt het DLNA protocol, maar of dat ook met Windows Phone 8.1 werkt, weet niemand.

  (ik heb een Nokia Lumia 1520)

 • Gerke

  says:

  QUOTE

  Ik ben meer geïnteresseerd in de KEF X300A wireless.
  
  Heeft iemand ervaring of Lumia Play To (DNLA) werkt met deze speakers? De speaker ondersteunt het DLNA protocol, maar of dat ook met Windows Phone 8.1 werkt, weet niemand.
  
  (ik heb een Nokia Lumia 1520)

  Geen idee waar je woont, maar ik weet zeker dat je dat mag testen bij Bax-shop.nl of bij Hificorner.nl als je ze daar om vraagt

Geef een reactie