Candy Crush voor Windows Phone

Eindelijk, Eindelijk, Eindelijk en mag ik nog eens zeggen Eindelijk. De hype is al ruim een jaar voorbij en nu pas is Candy Crush beschikbaar voor Windows Phone. Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen en er zijn nog best wel veel mensen die het spel nog spelen, inclusief ikzelf. Weer een argument minder om geen Windows Phone te kopen.

Candy Crush

Er zullen maar weinig mensen zijn die niet weten hoe het populaire Facebook spelletje te werk gaat. Voor de weinigen die nog nooit van het spel hebben gehoord een korte samenvatting. Het spel lijkt op Bejeweld maar dan met snoepjes. Door speciale combinaties te maken krijgen snoepjes nieuwe functies.

Facebook

De app voor Windows Phone heeft de mogelijkheid om te synchroniseren met Facebook zodat je voortgang onafhankelijk van je toestel wordt bij gehouden. Dit geldt zowel voor de normale als voor de nachtmodus die beide op de telefoon te spelen zijn. Natuurlijk hoef je niet te kiezen voor de synchronisatie en kan je het spel ook zonder Facebook koppeling gebruiken. Je voortgang wordt dan alleen op je telefoon opgeslagen, wanneer je het spel op een ander apparaat speelt wordt je voortgang niet gesynchroniseerd.

Pay to win

Het spel is gratis te downloaden maar het verdien model zit in de in-app-aankopen. Door het zogenaamde pay to win model verdient het spel met de mogelijkheden om het level makkelijker te maken. Het is mogelijk om een level verder te komen zonder te betalen, maar het vergt wat meer geduld.

Al met al mogen we blij zijn met Candy Crush op het Windows Phone platform. Is het niet het spelletje zelf, dan is het wel dat King, Windows Phone als een serieus platform ziet. Wanneer populaire spellen beschikbaar komen voor Windows Phone zullen meer mensen overstappen naar Windows Phone.

The app was not found in the store. 🙁 #wpappbox

Links: → Visit Store → Search Google

24 jaar | IT'er | Microsoft Fan | System Engineer | Schrijver voor MyWindows.nl | Nokia Lumia 735 | Dell Venue 8 Pro
131 artikelen

KLIK HIER OM TE REAGEREN

 • coenox

  says:

  Ben hier erg bij mee! Ik speel het zelf niet, maat mijn vrouw is er erg blij mee. Speelt nu verder waar ze op de Galaxy S4 gebleven was. Zelf ben ik vooral blij dat King zich op dit platform begeeft.

 • daanl1995

  says:

  Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen. Ben zelf net een tijdje gestopt met spelen maar misschien pik ik het wel weer op.

 • murdock

  says:

  Ik heb hem ook.eindelijk,ik hoop er nog meer facebook games komen

 • PatrickT

  says:

  Ik snap dat King.com ook die laatste acht procent van de mobiele markt tot het bot wil uitwringen zodat ze hun absurde en kinderachtige IP-rechtzaken kunnen blijven financieren, maar toch had ik liever gezien dat men lekker van ons platform weg bleef. Dit soort releases ver n

 • RonH

  says:

  Heb er nou al spijt van dat ik hem op de L620 van mijn vrouw heb ge

 • RonH

  says:

  Moet je eerst haar aandacht zien te krijgen! :p

Geef een reactie