Voorlopig geen Ryanair app voor Windows Phone

Sommige bedrijven blijven Windows Phone willens en wetens negeren en de laatste die we aan dat rijtje kunnen toevoegen is Ryanair. Deze vliegende prijsvechter heeft net zijn app gepresenteerd zodat nu ook Ryanair klanten vanaf hun smartphone kunnen inchecken, mobiele boardingpasses meenemen, etc. Maar het zal waarschijnlijk geen verrassing zijn dat Ryanair (toch al niet de klantvriendelijkste)  voorlopig zijn klanten met een Windows Phone laat stikken.

De app die gister is gepresenteerd is, is namelijk alleen maar voor Android en iPhone uitgebracht. Die eerste is een no-brainer, maar als het aankomt op de tweede te kiezen dan gaan ze gemakshalve voorbij aan het feit dat in een belangrijk deel van hun afzetgebied het iPhone aandeel inmiddels gelijk of lager dan Windows Phone ligt. Maar die gierige pin van een Michael O’Leary (sorry dat ik me even laat gaan) kijkt natuurlijk niet verder dan de UK en daar doet de iPhone het gewoon nog steeds drie keer beter.

Hoe dan ook: een Nokia representative vroeg ze via Twitter of er ook een Windows Phone variant van de app zit aan te komen, en dat wordt dus helaas negatief beantwoord:

image_thumb58Net als op WMPU voel ik me geroepen om jullie op te roepen massaal aan het Twitteradres van Ryanair je ongenoegen te laten blijken. Misschien dat er dan toch binnenkort op de beslissing wordt teruggekomen en zal er toch nog een Windows Phone variant gaan worden ontwikkeld. Laten we hopen dat het gaat werken, want voor ons Europeanen is het de belangrijkste airline en een app wordt node gemist inmiddels!

Dus laat je horen op @Ryanair !!!

Bron: NokiaNewsIreland


KLIK HIER OM TE REAGEREN

Geef een reactie