Marktplaats app voor Windows Phone eindelijk beschikbaar

Het heeft even geduurd en er is veel om gevraagd, maar vanaf nu zoek je je koopjes gewoon op je Windows Phone met de Marktplaats app. Er stond al een Marktplaats app in de Windows Phone Store, maar deze was gemaakt door een onafhankelijke ontwikkelaar. Gelukkig heeft Marktplaats nu zelf ook de moeite genomen en de app sinds 25-03 in de Store geplaatst.

De app zelf behoeft weinig uitleg. Alle functionaliteit is aanwezig, al zul je voor sommige dingen wel een kleine omweg moeten nemen. In de app kun je zoeken naar items en daar een bod op uitbrengen. Wil je je advertenties beheren, dan zul je moeten omschakelen naar de complete website. Dat is niets anders dan de volledige Marktplaats website in de app. Het zou mooi zijn als Marktplaats de functionaliteit van de website onderbracht in de app zelf. Maar goed, er moet wat overblijven voor versie 1.0 toch?

marktplaats-1 marktplaats-2

De Marktplaats app is geschikt voor Windows Phone 8 en 8.1 en bevat geen reclame. Je kunt de app hieronder downloaden uit de Windows Phone Store.

The app was not found in the store. 🙁 #wpappbox

Links: → Visit Store → Search Google

Tip via: Rajen

, , ,
Loopt rond met mobiele apparaten sinds 1991, is Microsoft MVP Windows Phone sinds 2009, groot Microsoft-, Nokia- en HTC-fan. Denkt in Newtonmeters en gaat nergens heen zonder een Surface.
704 artikelen

KLIK HIER OM TE REAGEREN

Geef een reactie