Quiet Hours voor Windows Phone 8

Een functie waar vrijwel elke Windows Phone bezitter al om roept sinds de komt van Windows Phone, is een optie om profielen in te stellen. Een ontwikkelaar heeft nu een app gemaakt waarvan we dachten dat het onmogelijk was om te kunnen maken. Met Quiet Hours komt een profielen functie wel erg dicht bij.

Quiet Hours

quiet-hours1Zoals de naam van de app al verklapt kan je met Quiet Hours de uren instellen waarop je telefoon stil moet zijn. Nadat de stille uren over zijn zet de app het volume weer op het door jou ingestelde volume. Als je de volledige functionaliteit wil hebben moet je de betaalde versie nemen. Hier kan je de scheduler aanzetten. Doordat de background agent maar eens in het half uur kan lopen zal de tijd waarop de telefoon op stil gaat niet op de minuut gelijk zijn.

Hoewel ik erg blij ben met deze app zou ik graag nog wat extra functies zien. Zo is het momenteel alleen mogelijk om hele uren te kiezen. Liever had ik iets gezien om op de minuut of per kwartier een stilte periode aan te geven. Ook zou ik graag een optie zien om meerdere periodes aan te geven.

Maar om voor de nacht de telefoon op stil te hebben, of trillen wanneer je de trilmode van je telefoon aan hebt staan, werkt de app perfect. Voor maar 99 cent heb je de volledige versie. Vind je de scheduler niet nodig, dan kan je de gratis variant gebruiken waar je via een tegel de stille modus kan activeren.

The app was not found in the store. 🙁 #wpappbox

Links: → Visit Store → Search Google

Bron: WMPowerUser


Geef een reactie