Kraken (bitcoin) app voor Windows Phone 8

Ontwikkelaar Leon Cullens (bekend van de Googalytics app voor Windows 8) heeft een nieuwe app ontwikkeld voor Windows Phone 8: de onofficiële app voor Kraken. Met deze nieuwe app wordt het mogelijk om al de koerswijzigingen van je virtuele valuta in de gaten te houden.

Kraken

Kraken is een zogenaamde bitcoin exchange, een plek waar mensen hun geld om kunnen zetten in bitcoins (en andere cryptocurrencies) en vice versa. Het platform richt zich voornamelijk op mensen die zich bezighouden met handelen in de verschillende cryptocurrencies.

De Kraken app geeft live de prijzen van de verschillende valutaparen weer zodat gebruikers van Kraken gemakkelijk op de hoogte kunnen blijven van de waarde van hun portfolio. Ook biedt de app een live tile die voor een zelf te kiezen valutapaar live de prijs weergeeft.

kraken-1

De app is gratis te downloaden en bevat geen advertenties. Leon hoopt dat mensen bereid zijn bitcoins te doneren zodat de app verder uitgebreid kan worden met extra functionaliteit, zodat het op den duur ook mogelijk is direct vanuit de app orders aan te maken en te sluiten (dwz: cryptocurrencies te kopen en verkopen). Momenteel is Leon in overleg met Kraken om hun API uit te breiden zodat het in de toekomst ook mogelijk is grafieken te weergeven in de app.

De app is gratis te downloaden in de Windows Phone Store voor iedereen met een Windows Phone 8 toestel

The app was not found in the store. 🙁 #wpappbox

Links: → Visit Store → Search Google

,
24 jaar | IT'er | Microsoft Fan | System Engineer | Schrijver voor MyWindows.nl | Nokia Lumia 735 | Dell Venue 8 Pro
131 artikelen

Geef een reactie