PictoFeud voor Windows 8

We mogen weer een game verwelkomen op het Windows Platform. Het is een game met veel potentie. Windows 8 heeft natuurlijk vele miljoenen gebruikers en deze game, hoewel van Nederlandse makelij, is zonder tekst te spelen. Alleen de uitleg is te vinden in het Engels. Alleen al bij het zien van de makers zijn de verwachtingen hoog.

PictoFeud

Het spel is een samenwerking tussen Fons Sonnemans (Reflection IT) en Inge Scherpers (Studio Picture IT). Als je nu denk, die namen ken ik, kan dat goed kloppen. Pas schreef ik over een van mijn must have apps op Windows 8, Takuzu, gemaakt door Inge. Fons kennen we onder andere van Sudoku Free, Bloqnetic en I AM Generator.

0

Aan deze lijst kunnen beide een mooie app toevoegen. PictoFeud is afgeleid van MindFeud, wat natuurlijk weer afgeleid is van WordFeud en dat is natuurlijk een soort Scrabble. Je zou dus kunnen zeggen de PictoFeud een soort Scrabble met afbeeldingen is. De regels zijn vrij makkelijk te begrijpen en staan uitgelegd op de site van PictoFeud. Kort samengevat mag je alleen maar rijen hebben die รณf de zelfde kleur hebben รณf de zelfde vorm. Elke tegel is 2 punten waard, je krijgt de punten van de rijen die je maakt. Het doel is natuurlijk meer punten dan de tegenstander te halen.

5

In deze eerste versie is het nog niet mogelijk om tegen andere mensen online te spelen. In de volgende versie zit dat er wel in. In de tussentijd kan je wel tegen iemand spelen door de computer / tablet even aan je tegenstander te geven. Wel bevat de game een aantal opties die het spel leuker maken. Als eerste heb je de moeilijkheidsgraad van de computer. Je kan kiezen tussen makkelijk, gemiddeld en moeilijk. Het aantal tegels wat je per speler krijgt kan je instellen op 36, 72 of 108 tegels. Als laatste kan je het speelveld veranderen. Je hebt het standaard spelveld met dubbele en driedubbele waardes op een vaste plek, een random veld waar de waardes door elkaar staan en een blanco veld zonder waardes.

8

Wat mij betreft is deze game weer een pareltje voor het Windows platform. De game is gratis te downloaden en bevat advertenties die weg te kopen zijn via een in app aankoop.

The app was not found in the store. ๐Ÿ™ #wpappbox

Links: โ†’ Visit Store โ†’ Search Google

, ,
24 jaar | IT'er | Microsoft Fan | System Engineer | Schrijver voor MyWindows.nl | Nokia Lumia 735 | Dell Venue 8 Pro
131 artikelen

KLIK HIER OM TE REAGEREN

Geef een reactie