Ferry van de Zaande soundboard nu ook voor WP8

Zo met het weekend voor de deur en een langzame nieuwsdag een mooi moment om nog een appje van een van de collega editors te bespreken: het Ferry van de Zaande soundboard van editor Marco. De eerste versie stond al weer een tijd in de Store maar was alleen voor WP7 en had hier en daar nog wel wat afwerking nodig. We zullen eens kijken wat er allemaal verbeterd is aan deze Tilburgse schreeuwlelijk.

wxga05    ferry_wxga06

Marco zet bij al zijn appjes in de Store overigens ook altijd keurig een changelog met wat er in de laatste versie gewijzigd is en zo kun je ook mooi bijhouden hoe zijn appjes zich ontwikkelen. Als je de Store bezoekt op je PC zonder ingelogd te zijn, dan zie je daar nu ook een Windows Phone 8 versie (1.1.8) bij staan en bij het changelog zien we dan het volgende staan:

  • Telefoon gaat niet in sleep bij spelen van een sketch

  • Progress bar toegevoegd bij afspelen van sketch

  • Link naar merchandise shop van F van der Meer

  • 720p compatibel (nvt bij v1.1.7 voor WP7)

  • Bugfixes

Vooral het gedeelte van de sketches blijkt dus aangepakt te zijn met een verbeterder UI voor het afspelen daarvan. Als je nu de app opent dan zijn beide knoppen disabled totdat je ook een echt een sketch aantikt. Hierna zal de playbutton enabled worden en als je die aantikt dan gaat de track spelen en wisselt het actief zijn van de knop van de play knop naar de pause knop: wel zo logisch en duidelijk voor de gebruiker (zie eerste screenshot). Zodra de track gaat spelen, gaat er ook een progress bar lopen een timer die de track tot nul aftelt (je ziet dus meteen ook hoe lang een sketch duurt). Terwijl een track speelt is het automatisch in slaap vallen van je telefoon uitgeschakeld zodat je heel de track kan beluisteren zonder het scherm af en toe aan te hoeven tikken.

De andere veranderingen zijn dat Marco de app geschikt heeft gemaakt voor de 16:9 verhouding van 720p WP8 schermen en hij heeft een plaatje (en link) toegevoegd van de enige echte Ferry van de Zaande koffie-mok, die is te bestellen door op die mok te tikken wat je dan naar het winkeltje van F van der Meer brengt in je browser.

The app was not found in the store. 🙁 #wpappbox

Links: → Visit Store → Search Google


Geef een reactie