De nieuwe Nokia Camera app al beschikbaar

Nokia heeft vandaag tijdens Nokia World laten weten dat de apps Nokia Smart Cam en Nokia Pro Cam worden samengevoegd tot een app genaamd Nokia Camera. Sinds vandaag is deze app te downloaden voor Nokia toestellen die de Smart en Pro cam konden downloaden. Dit zijn de Lumia 1020, 925 en 920.

Nokia Camera

De Nokia Camera kan als Camera app worden ingesteld. Dat houd in dat je via de hardwareknop de Nokia Camera opstarten. Standaard wordt de camera met de Pro functie op gestart. Na het opstarten kan je eventueel direct wisselen naar de Smart functie door op het smart icoontje te klikken die direct onder de sluiter zit.

Boven in het scherm kan je snel schakelen voor de modus. De naam kom duidelijk onder in beeld te staan zodat je altijd de juiste modus hebt. Als je meer snelle uitbreidingen wil hebben kan je de bovenste balk uitbreiden door op het pijltje te klikken. Bij het selecteren opent er de bekende cirkel van de Pro Cam naast de sluiter. Ook is het mogelijk om alle instellingen zichtbaar te maken. Dit is te doen door de sluiterknop naar links te schuiven (als het toestel wordt gedraaid, verwisselen de knoppen van zijde).

camera

Bij het opstarten van de Camera app krijg je eerst een kleine inleiding van de app. Dit is alleen bij de eerste keer opstarten. Wil je toch nog een keer de handleiding zien kan dit via de zelfstudie optie die onder de 3 puntjes staat. Verder kan je daar ook instellingen vinden voor foto’s en video’s, andere lezen kiezen, een timer instellen en natuurlijk de camera wisselen naar de voorkant.

The app was not found in the store. 🙁 #wpappbox

Links: → Visit Store → Search Google

,
24 jaar | IT'er | Microsoft Fan | System Engineer | Schrijver voor MyWindows.nl | Nokia Lumia 735 | Dell Venue 8 Pro
131 artikelen

Geef een reactie