Windows Phone 7.8 update beschikbaar voor Nokia Lumia 800

Hij zat er al een tijdje aan te komen: De Windows Phone 7.8 update voor alle Windows Phone 7.5 toestellen. Om maar gelijk met het goede nieuws te beginnen, de update is beschikbaar ! Er doken eerder deze week al berichten op dat de update op de Nokia Navifirm servers zou staan en dat is meestal wel een goede indicatie voor het daadwerkelijk verschijnen van de update. Zojuist hing ik mijn Nokia Lumia 800 aan Zune om even wat foto’s te synchroniseren en tadaaaa ! Er staat een update klaar !

Sterker nog: Er staat er niet eentje klaar, maar het het hele proces om op Windows Phone 7.8 terecht te komen vergt zo’n vier updates die allemaal in een keer ge├»nstalleerd worden. Als je toestel al helemaal uptodate is, krijg je eerst een Nokia Update, vervolgens de update van 7.10.8773 naar 7.10.8779.8, daarna gaan we door met de update naar 7.10.8783, die het toestel klaarstoomt voor de uiteindelijke update naar 7.10.8858.136 om precies te zijn. Als het hele proces voltooid is, heb je in elk geval de beschikking over de mogelijkheid om je Tiles te verkleinen en zijn er een groot aantal veranderingen doorgevoerd. Het splash-screen is nu hetzelfde als die van de Windows Phone 8 toestellen en ook de Xbox Tile is nu geheel in Windows Phone 8 stijl !

nokia-lumia-800-update-78

Voor wie niet langer kan wachten, hang je Lumia 800 (of 900) aan Zune en kijk of de update beschikbaar is. Het kan zijn dat branded toestellen nog even moeten wachten, maar hopelijk krijgen die ook in de komende weken de nieuwe versie voorgeschoteld. We lezen graag je reacties op deze update in het forum !

In dit artikel gaan we dieper in op de nieuwe zaken in Windows Phone 7.8: Wat is er nieuw in de Windows Phone 8 update ?

, , ,
Loopt rond met mobiele apparaten sinds 1991, is Microsoft MVP Windows Phone sinds 2009, groot Microsoft-, Nokia- en HTC-fan. Denkt in Newtonmeters en gaat nergens heen zonder een Surface.
704 artikelen

KLIK HIER OM TE REAGEREN

Geef een reactie