Windows Phone 7.8 duikt op in Nokia Navifirm

Laten we de updatekoorts nog maar eens keertje aanwakkeren met dit nieuws over Windows Phone 7.8. Volgens berichten zijn de volledige WP7.8 ROM’s recent opgedoken in Nokia’s Navifirm database voor de modellen Lumia 800 en Lumia 510. Van de Lumia 510 weten we dat die al verkocht wordt (in China) met WP7.8 voorgeinstalleerd, maar voor de Lumia 800 lijkt dit een indicatie dat het niet lang meer gaat duren.

nokia_wp78

Sterker nog: het hoeft sowieso niet lang te duren want als je niet al te veel geeft om weer opnieuw te moeten beginnen met een lege telefoon, kun je deze ROM natuurlijk meteen al flashen. Het gaat in elk geval wel zeker om de Windows Phone 7.8 update want het volledige build nummer is conform wat Terry Myerson (MSFT hoofd v. WP) eerder deze maand heeft laten weten in een blog: 7.10.8858.
Aangezien het hier om de Nokia Navifirm ROM database gaat en niet om een of andere gekookte ROM, kan het uitrollen via Zune echt niet heel erg lang meer op zich laten wachten. In het verleden is dit toch namelijk ook al een redelijke indicatie geweest voor de release van een OS of firmware update voor de Lumia’s.

nokia800_navifirm_wp78

Overigens even terugkomend op de ROM voor de Lumia 510: dat is wel wat de Poolse bron van dit nieuws meldt, maar vervolgens plaatsen ze er een foto bij een Lumia 710 en 800 naast elkaar draaiend op de nieuwe ROM’s. Het lijkt me dus eerder dat de Lumia 710 ook bedoeld wordt en niet de 510 zoals vermeld in het stuk. Dat lijkt me ook niet logisch sowieso voor een toestel wat al met Windows Phone 7.8 voorgeinstalleerd op de markt komt.

Enfin; wie heeft er zo weinig geduld dat ik ie deze ROM al gaat flashen? (daarbij ga ik er even vanuit dat je Nokia Care Suite 5 wel weet te vinden, ivm haast zo snel geen link van gevonden namelijk 😉 ) En wie denkt er nog dit jaar gewoon via Zune aan te komen?

Bron: WindowsMania.pl Via: WMPoweruser


KLIK HIER OM TE REAGEREN

Geef een reactie