WhatsApp weer terug voor Windows Phone 8

Het heeft even geduurd voordat het zover was, maar WhatsApp is weer terug voor Windows Phone 8. Met de komst van de 2.8.8 update voor Windows Phone 7, verdween de 2.8.2 versie uit de Windows Phone 8 store. Gebruikers die WhatsApp al hadden geïnstalleerd, konden de app gewoon blijven gebruiken. Nieuwe gebruikers konden de app niet installeren.

WhatsApp 2.8.10

wp_ss_20121215_0001Voor zowel nieuwe en oude gebruikers is versie 2.8.10 beschikbaar. Dit is een andere update dan de 2.8.8 update die voor Windows Phone 7 beschikbaar was. De 2.8.10 is de versie die voor beide telefoons beschikbaar is. Ten opzichte van de 2.8.8 versie is er niet veel veranderd, Windows Phone 8 ondersteuning is het enige nieuwe.

Op Windows Phone 8 was de 2.8.2 versie al sneller dan op Windows Phone 7. De 2.8.10 is nog sneller met het opstarten en het openen van gesprekken. Helaas zit de onnodige WiFi-hack nog steeds in de app.

Account

Bij het updaten van WhatsApp moest ik wel mijn account op nieuw verifiëren. Gelukkig bleven alle gesprekken bewaard en ook het account type staat op betaald. Het lijkt er op dat nieuwe gebruikers een jaar gratis krijgen en daarna 99 cent per jaar moeten betalen. Gebruikers die een update doen krijgen een betaald account voor een aantal jaar. In mijn geval is dat tot 2020.

Mocht je geen update te zien krijgen op je Windows Phone 8 of WhatsApp niet zien in de Store, dan kan je deze link openen op je telefoon (of de qr code scannen). De Store opent dan op de WhatsApp download pagina waar je voor bijwerken of installeren kan kiezen.

whatsapp-qr

 

,
24 jaar | IT'er | Microsoft Fan | System Engineer | Schrijver voor MyWindows.nl | Nokia Lumia 735 | Dell Venue 8 Pro
131 artikelen

Geef een reactie