Nokia: Windows Phone 7.8 update nog niet officieel

Nokia heeft vanmorgen aan WP7.nl laten weten dat de Windows Phone 7.8 update nog niet officieel uitgebracht is. Degenen die de update al wel hebben ontvangen beschikken volgens Nokia over een pre-productie-toestel. Het IMEI nummer van het toestel dat de update wel heeft ontvangen blijkt na controle inderdaad een pre-productie toestel te zijn.

Gisteren berichtten we over het feit dat de Windows Phone 7.8 update beschikbaar is gekomen voor de Nokia Lumia 800. Het blijkt nu echter dat het alleen gaat om een update voor toestellen die gemaakt zijn voordat het toestel officieel in de winkels lag. Dit zijn onder meer test-exemplaren voor developers en media. Het lijkt er dus op dat Mark geluk heeft met zijn toestel. Nokia brengt de update naar alle waarschijnlijkheid uit om mogelijke bugs op te sporen. Het is dus aannemelijk dat de versie die begin volgend jaar te downloaden zal zijn een hoger versienummer zal hebben en enkele bugfixes bevat.

Woordvoerster Stella Jansen meldt dat ze hier op reageren omdat mensen anders teleurgesteld zijn dat ze de update niet ontvangen hebben. De update zal begin volgend jaar via Zune beschikbaar komen voor reguliere Lumia telefoons. Gebruikers zullen de melding te zien krijgen als ze hun telefoon aansluiten op de computer.

Gisteren berichtten we ook over de nieuwe functies in de Windows Phone 7.8 update. Voor wie niet langer kan wachten is er de mogelijkheid om, op eigen risico, de 7.8 update te flashen op zijn of haar Lumia telefoon.

Screen Capture (72)


KLIK HIER OM TE REAGEREN

Geef een reactie