Nokia Lumia 800 krijgen ? Even 2 Windows 8 apps bouwen !

Als je kans wilt maken om een Nokia Lumia 800 gratis en voor niets in je bezit te krijgen, dan maakt Microsoft je het deze keer wel heel makkelijk. In een blogpost van Matthijs Hoekstra wordt je precies uitgelegd wat je moet doen om deze Windows Phone in je bezit te krijgen. Het enige wat je moet doen is 2 Windows 8 apps bouwen en die voor het einde van het jaar gepubliceerd te hebben in de Windows Store. Het gaat om Windows 8 apps, niet om Windows Phone 8 apps ! Als je toch al een idee had is dit een mooie mogelijkheid om je idee om te zetten in een mooie app.Zo doe je mee:

  • Stuur een email naar nlw8dev@microsoft.com met je naam, email adres, telefoonnummer en publisher naam (je hebt dus een Nederlands developer account nodig), ook je adres waar we de telefoon heen kunnen sturen. We vinden het ook leuk om te horen wat voor apps je wilt gaan bouwen.
  • Publiceer een app in de Windows Store. Zodra dit is gebeurd leggen we een toestel voor je opzij met jou naam erop. Mochten de telefoons op zijn dan laten we dat weten en zetten we je op de reserve lijst. Er vallen altijd deelnemers af omdat ze bijvoorbeeld geen tijd hebben om apps af te maken. Laat even weten of je een blauw of een zwart toestel wilt. (we geven wel aan als er een bepaalde kleur op is). Dit toestel is gereserveerd voor jou tot het einde van het jaar of tot je je 2e app hebt gepubliceerd.
  • Publiceer voor eind december je 2e app in de store en de telefoon wordt naar je opgestuurd.
  • Mocht je voor eind december je 2e app nog niet klaar hebben dan geldt de ‘eerst komt eerst maalt’ regel. Oftewel, als iemand anders eerder zijn 2e app klaar heeft en hij of zij stond op de reserve lijst dan sturen we de telefoon naar die persoon. Dit doen we omdat we in het verleden teveel kandidaten hadden die de apps niet af maakten (druk, school, geen zin, etc Smile)
  • Deze actie geld NIET met terugwerkende kracht. Dus het moment dat je ons een email stuurt geldt als startpunt. Heel jammer als je net gisteren een app hebt gepubliceerd maar dat zijn nu eenmaal de regels.

De rest van de informatie lees je in de blogpost van Matthijs. Ga jij ook een app bouwen ?

, , ,
Loopt rond met mobiele apparaten sinds 1991, is Microsoft MVP Windows Phone sinds 2009, groot Microsoft-, Nokia- en HTC-fan. Denkt in Newtonmeters en gaat nergens heen zonder een Surface.
704 artikelen

Geef een reactie