Gerucht: komt Windows Phone 7.8 woensdag al?

Ik weet het. De geruchten stroom is momenteel niet van de lucht en hier en daar duiken tips op en zijn er toestellen gesignaleerd met een versie van Windows Phone 7.8. Ik zal hier niet alle links plaatsen naar diverse stukken die al op onze website zijn verschenen, want dat zijn er genoeg. Toch kwam ik er weer een tegen die ik jullie niet wil onthouden omdat velen van ons toch stiekem hopen dat er misschien een kern van waarheid in deze geruchten zit. Een bron van WMPoweruser heeft hen ingefluisterd dat aanstaande woensdag 28 november 2012 de uitrol al van start gaat.

Na alle stilte en geheimzinnigheid rond Windows Phone 7.8 (of misschien kunnen we het inmiddels beter Windows Phone 7.Wacht noemen) zou het wel een mooie stunt zijn als we pats-boem met een uitrol geconfronteerd zouden worden. Ik durf zelfs te beweren dat velen misschien wel zo uit het veld geslagen zullen zijn dat de langzaam groeiende negativiteit over deze versie wel eens plotseling kan omslaan naar een positiever gevoel. Mensen houden nu eenmaal van verrassingen. De update zou ons het nieuwe start scherm moeten brengen, nieuwe accentkleuren, Bing lockscreen achtergrond en misschien zelfs Bluetooth file transfer.

Wat ik wel leuk vind is dat Nokia dinsdag 27 november de beschikbaarheid van de nieuwe Lumia toestellen voor Nederland gaat aankondigen en dat dan woensdag de uitrol zou starten van Windows Phone 7.8. Op diezelfde dag heeft Nokia ook weer een feestje in Londen met DJ DeadMau5. Of dat iets te maken heeft met Windows Phone 7.8 of met bijvoorbeeld het feit dat ze daar 1 jaar geleden ook stonden met de nieuwe Lumia’s is nog niet duidelijk. Desondanks zou het zomaar nog eens een heel leuk weekje kunnen worden voor Windows Phone liefhebbers. Óf een hele grote teleurstelling. We zullen het zien. Wat vind jij van dit zoveelste gerucht?

Bron: WMPoweruser.com


KLIK HIER OM TE REAGEREN

Geef een reactie