Windows Phone 8 screenshots uit de SDK

Gisteren lekte de Windows Phone 8 SDK uit en helaas moet ik melden dat het mij niet gelukt is deze te downloaden. Ergens halverwege de download is het lek ontdekt volgens mij want de file is niet meer te bereiken en mijn download was afgebroken toen ik terug thuis kwam. Erg jammer, want we hadden natuurlijk eens lekker willen rondneuzen in de emulator. Gelukkig is dat een Hongaarse WP7 site wel gelukt en die hebben een hele berg screenshots getrokken daarvan.

En van die screenshots zal ik de belangrijksten hier eens even posten, want die laten mooie nieuwe end-user features zien waar veel huidige power users erg blij van gaan worden denk ik.

Lockscreen

Het Lockscreen krijgt de mogelijkheid om behalve een eigen wallpaper ook die van Bing automatisch over te nemen: instelbaar in de settings zoals je ziet. Wat ook regelbaar blijkt, is wat voor notificaties je op je Lockscreen krijgt; wat ze hier quick status noemen.

     

Backup mogelijkheden

Windows Phone 8 gaat ons heleboel backupmogelijkheden geven naar de Cloud: het zal mogelijk worden om Apps en Settings te backuppen, SMS berichten en media als foto’s en films:

     

De resterende screenshots

De resterende shots zet ik hier even in een gallery zodat je er op je gemak even doorheen kunt browsen. De screenshots geven veel informatie prijs in elk geval over het nieuwe OS, en je ziet bijvoorbeeld dat je WiFi hotspots kunt opsporen in de Maps app, dat Zune is vervangen door XBox Music, etc. Veel kijkplezier!

Inmiddels is er een 2e gallery verschenen met nog meer screenshots. Bekijk deze hieronder !

Bron: WP7.hu Via: WMPU en Imgur


KLIK HIER OM TE REAGEREN

Geef een reactie