Nokia Counters data meter duikt op in beta

Ineens beginnen de Nokia apps los te komen die Nokia deze zomer aan zijn Lumia klanten beloofd had. Inmiddels is de Contact share app uitgekomen vorige week ook al de Camera Extra’s, en zojuist krijgen we de tip binnen dat ook de datamonitor app Counters is uitgekomen. Deze Counters app is echter nog niet in de Marketplace te vinden maar moet je downloaden van Nokia Beta Labs.

Als je een Nokia Lumia hebt en daarbij ook een Nokia account, dan moet je even inloggen om de app te downloaden, maar om het jullie makkelijker te maken hebben we direct maar even de QR code die je daar tegenkomt hier geplaatst, dus als je die even scant met je Lumia en Bing Vision dan kom je direct op de downloadpage uit op je telefoon.

Met Nokia Counters kun je bijhouden wat je zoal verbruikt op je telefoon aan data, berichten en telefoontjes. Het mooie van deze app is dat deze dit niet ‘meet’ vanuit een account van je provider maar vanuit de telefoon zelf. Deze release schijnen nog wel wat issues mee te zijn, vandaar dat het dus ook een beta is. In de definitieve versie zullen die opgelost zijn, en dit zijn de issues:

  • Nog geen notificaties als je je ingestelde limiet overschrijd
  • Conference calls worden niet juist gemeten/geteld
  • En je kan geen datalimieten instellen in kleinere waardes dan hele gigabytes

Hier hebben we nog even een tweetal screenshots voor je waarop je de layout van de app ziet, en veel meer kan ik jullie er nu ook nog niet over vertellen want ik heb um ook pas net twee minuten geleden zelf gedownload. Dus scan vooral zelf de QR hieronder en ga er mee aan de gang!

Marc Wielaert bedankt voor de tip!

Marco
Full-time geek, fotograaf/designer, hoofdredacteur MyWindows.nl, katten fan, Windows fan, bourgondiƫr, beginnend dev
1.256 artikelen

KLIK HIER OM TE REAGEREN

Geef een reactie