Feature vergelijk tussen WP7.8 en WP8 uitgelekt

Schaar dit toch maar wel onder noemer ‘gerucht’, want van officiele zijde is er natuurlijk nog altijd niet een feature bekend gemaakt, behalve dan het nieuwe home scherm. Maar de russische site WP7Forum heeft nu een feature set tabel gepubliceerd welke ze baseren op, uiteraard, een anonieme bron. Als een en ander blijkt te kloppen, is onze initiele teleurstelling betreft Windows Phone 7.8 toch redelijk terecht zeg maar…

Speculaties over het eventueel beschikbaar komen van IE10 in het nieuwe OS voor de Mango toestellen worden hiermee rigoreus de kop ingedrukt. En ook de het kunnen ‘pluggen’ van allerlei messaging services en/of VOIP blijkt er niet in te zitten. Laten we maar van wal steken met de tabel zoals WMPoweruser die heeft geplaatst zojuist:

Jammer genoeg een heleboel zaken die we dus toch niet gaan krijgen. Maar goed, het is en blijft gerucht informatie, dus hoe zeer we hier op af kunnen gaan weten we niet zeker. Misschien is het enige goede nieuws wat we hieruit kunnen lezen wel dat er in elk geval goede apps komen voor zaken die Apollo van zichzelf al kan.

Bron: WP7Forum Via: WMPU


Geef een reactie