samsung logo
samsung logo

Gerucht: Samsung Galaxy W Windows Phone ?

We hebben al vaker via WP Bench screenshots laten zien van toestellen die getest worden, maar deze gooit toch wel behoorlijk olie op het vuur en komt bij mij echt in de categorie “Kom maar door met dat toestel ! ” Samsung was er vanaf het begin bij met de Omnia 7 en later verschenen de Omnia W en M in Europa ook op het toneel. Hoewel de Omnia M nog geleverd moet worden is ie wel al aangekondigd. Toch hopen een hoop mensen dat Samsung ook in het hogere segment terug gaat komen en daar begint het nu langzaam wel een beetje op te lijken.

Samsung lijkt op dit moment testen uit te voeren met de Galaxy W. En dat is toch wel apart te noemen. Er zijn vooral veel wensen om de Galaxy S III met Windows Phone te zien, maar gezien de gebruikte versie van Windows Phone, namelijk 7.5 Refresh, acht ik de kans klein dat een toestel met een hoge resolutie display als de S III op de markt zal komen. Maar misschien een aangepaste versie van de Galaxy S II ? Wie het weet mag het zeggen. Maar door het explicite gebruik van de Galaxy W naam en niet de Omnia serie, zit er iets anders aan te komen. De tijd zal het leren… wat denken jullie ?

, ,
Loopt rond met mobiele apparaten sinds 1991, is Microsoft MVP Windows Phone sinds 2009, groot Microsoft-, Nokia- en HTC-fan. Denkt in Newtonmeters en gaat nergens heen zonder een Surface.
704 artikelen

KLIK HIER OM TE REAGEREN

Geef een reactie