Wordament nu ook in het Nederlands

Wordament, wie kent het (nog) niet ? Met dit uiterst verslavende spelletje moet je van het speelveld van 16 letters zoveel mogelijk woorden maken. Voor de langste woordzoekers krijg je de meeste punten. Het leuke van dit spel is dat je het tegen al je Xbox Live vrienden kunt spelen en je speelt beiden tegelijk op hetzelfde bord tegen elkaar. Op elk bord vind je minstens 100 woorden die te spelen zijn en je mag elke tegel gebruiken om woorden te vormen. Aan het einde krijg je een overzichtje te zien van woorden die je niet gevonden hebt, zodat je de volgende keer meer kans maakt tegen je tegenstander.

Wordament is zijn carriere begonnen als een standalone spel in de Marketplace en is pas later een Xbox Live spel geworden. Zo zie je maar dat je van een simpel spelletje kunt uitgroeien naar een echte Xbox Live game ! Wordament was eerst beschikbaar in het engels en een aantal andere talen en sinds kort ook beschikbaar met een Nederlandse woordenlijst. Je kunt ook speciale themaspellen spelen waarbij je bijvoorbeeld een tweelettertegel zoveel mogelijk moet gebruiken. De app biedt je in elk geval uren speelplezier tegen je vrienden, maar ook anderen op het internet !

Wordament Screenshots

Hieronder zie je een aantal screenshots van de app, waar je een goed beeld kunt krijgen van de mogelijkheden. Er zijn een hoop forumleden die hun Xbox Live tag in hun profiel hebben staan, dus je kunt de voor jou bekende forumleden dan mooi eens uitnodigen voor een spelletje Wordament !

 

 

App downloaden

Je kunt de app hier downloaden uit de Marketplace

, ,
Loopt rond met mobiele apparaten sinds 1991, is Microsoft MVP Windows Phone sinds 2009, groot Microsoft-, Nokia- en HTC-fan. Denkt in Newtonmeters en gaat nergens heen zonder een Surface.
704 artikelen

KLIK HIER OM TE REAGEREN

Geef een reactie