SNS Bank brengt ook Windows Phone app uit

Vorige week had de Rabobank als eerste de primeur met een app te komen om mobiel te kunnen bankieren vanaf je Windows Phone. Nog geen week later is ook de app van SNS beschikbaar in de Marketplace. Als je deze app wilt gebruiken, moet je natuurlijk klant zijn bij de SNS bank en als je dat bent kun je inloggen met je Digicode, die je zelf kunt aanmaken in Mijn SNS. De app is volgens de SNS ontwikkeld volgens hun eigen hoge veiligheidsstandaard en is daarmee net zo veilig als normaal of internet bankieren.

De app heeft op dit moment een aantal mogelijkheden:

  • Inloggen met je digicode (deze kun je zelf aanmaken in Mijn SNS)
  • Saldo checken van je betaal-, spaar- en beleggingsrekeningen
  • Bij- en afschrijvingen bekijken
  • Overboeken tussen je rekeningen met je digicode
  • Overboeken naar anderen met je digipas
  • Adresboek gebruiken
  • Contact opnemen met SNS Bank via telefoon of email

De SNS Bank gaat dit jaar nog veel meer functionaliteiten ontwikkelen. Zo wordt er o.a. nu al hard gewerkt aan de mobiele pincode. Als die klaar is, dan krijg je natuurlijk direct een melding op je Windows Phone dat er een gratis update beschikbaar is. Via de reviews bij de app in de Marketplace kun je laten weten wat jij graag nog in de app toegevoegd zou willen hebben.

Screenshots SNS Bank app

Ik ben zelf geen klant van de SNS bank dus kan geen eigen indruk van de app. Mocht jij wel klant zijn en de app zelf uitgetest hebben, dan horen we natuurlijk graag op het forum wat jij ervan vindt!

Je kunt de app hier downloaden uit de Marketplace

, , ,
Loopt rond met mobiele apparaten sinds 1991, is Microsoft MVP Windows Phone sinds 2009, groot Microsoft-, Nokia- en HTC-fan. Denkt in Newtonmeters en gaat nergens heen zonder een Surface.
704 artikelen

KLIK HIER OM TE REAGEREN

Geef een reactie