Jack in de box! Stift!

Jiskefet is alweer een tijdje niet meer op de buis, maar zit nog wel diep geworteld in de Nederlandse cultuur. En jawel, niet langer is Zaagmans de enige app in de Marketplace die als resultaat naar voren komt op de zoekterm “Jiskefet”. Laten we hopen dat er nog meer zullen volgen!

We hadden natuurlijk al een tijdje Zaagmans op Windows Phone, maar vanaf nu kun je op je Windows Phone ook eenvoudig leren stiften! Je weet wel, een leuk kaartspelletje voor even tussendoor, waar blind stiften altijd mag en bij de bekende stiftcombinaties de elleboog zo snel mogelijk op tafel gaat. Tip: wel even zorgen dat je genoeg geld bij je hebt, want het moet natuurlijk wel leuk blijven.

Mark Monster heeft deze app kortgeleden gepubliceerd. Hij bevat niet alleen de Debiteuren/Crediteuren-filmpjes over dit bekende spel, maar ook spelregels en wat sound bites. Vanuit de about-pagina zijn ook de andere bekende Jiskefet-apps makkelijk te vinden, iets wat Zaagmans vanaf de zeer binnenkort beschikbare versie v1.5 ook zal doen.

Ik zeg: Jack in de box! Stift! Iedereen van tafel… 😉


Geef een reactie