De beste telefoon volgens Apple's Siri

In het kader van het is vrijdag, het mag vandaag allemaal wat losser en we sluiten af met een vrijdagmiddag borrel (de beroemde vrijmibo voor intimi) kwamen we het volgende berichtje tegen op WMPoweruser.

De enorme klanttevredenheid van onze vrienden aan de overkant van de oceaan over de Nokia Lumia 900 (die werkelijk als een tierelier verkoopt in de VS) is ook doorgedrongen tot het hoofdkantoor van Apple in Cupertino. Wat blijkt er namelijk te gebeuren als aan Siri gevraagd wordt wat de “beste mobiele telefoon ooit is”? Juist, dan antwoord Siri heel oprecht dat dat de blauwe Nokia Lumia 900 is!

Dit is er uiteraard niet hard in geprogrammeerd door de ontwikkelaars van Apple maar gebaseerd op analyses die door het onderliggende Wolfram Alpha logaritme worden uitgevoerd. Maar ondanks dat durven wij Siri niet tegen te spreken!

De Amerikanen kunnen al sinds april genieten van de Nokia Lumia 900, maar ondertussen bereiken steeds meer berichten ons dat de lancering nu toch echt ook bij ons aanstaande is. Wat denken jullie van de Lumia 900, was het het wachten waard, ruil je je 1e generatie WP7 toestel er voor in of wacht je toch tot wat duidelijker wordt of dit toestel de upgrade naar WP8 gaat krijgen?


Geef een reactie