MetrofaceLIFT geeft hoge resolutie foto's voor je lock screen

Ik kwam vandaag via de Facebook big app on campus contest in aanraking met de applicatie MetrofaceLIFT. Er zijn natuurlijk al een aantal applicaties op de markt voor mooiere images voor je lock screen. Maar deze applicatie heeft een mooie metro interface en de foto’s zijn van zeer hoge kwaliteit en resolutie. MetrofaceLIFT laat je snuffelen in de kwalitatieve hoge resolutie foto’s van InterfaceLIFT.com. Je kan random snuffelen of op datum en op meest populaire foto’s. Nadat je de foto gevonden hebt kan je deze makkelijk opslaan op je Windows Phone, maar ook automatisch in een dropbox folder laten plaatsen zodat je deze dan ook op je computer kunt gebruiken.

Daarnaast kan je ook een link delen via email van deze foto op InterfaceLIFT en de details bekijken van de foto. InterfaceLIFT heeft vele hoge kwaliteit foto’s beschikbaar voor alle soort formaat schermen, zoals je mobiele telefoon, je computer scherm, zelfs voor een dubbel of drie dubbel schermen. Afgebeelde foto’s zijn van mijn HTC Titan en mijn drie computer schermen thuis.

Ik hoop dat er in de toekomst nog wat opties bijkomen zoals, zoeken op trefwoorden, lokatie, categorieen. ook zie ik graag dat je van foto naar foto kan schuiven ipv terug te keren naar de previews. Zelfs voor je computer thuis of op je werk.

Maar het is zeker nu al de moeite waard om de mooiste best in hoge kwaliteit foto’s te hebben voor je lock screen en tevens voor je computer.

MetrofaceLIFT is gratis beschikbaar in de Marketplace. En vergeet niet even te stemmen op deze gratis applicatie op Facebook.

 

 


Geef een reactie