Volg onze Live Twitter feed vanaf MWC 2012

Vandaag staan we aan de vooravond van het Mobiel World Congress 2012 in Barcelona, en Paul en ik zijn onze spullen aan het pakken om daar drie dagen live verslag te gaan doen van alles wat ook maar enigszins met Windows Phone te maken heeft. We verwachten natuurlijk heel wat morgen van Nokia, maar ook vandaag zijn er al diverse pers events welke gehouden worden, zoals bijvoorbeeld Sony Mobile Communications (zoals het tegenwoordig heet) en HTC.

Morgen barst het MWC 2012 pas echt los met meteen als eerste de persconferentie van Nokia vroeg in de ochtend. We gaan uiteraard proberen om zo snel mogelijk alles op WP7.nl te krijgen, maar wil je echt Live op de hoogte blijven dan is het heel verstandig om nog even snel volger te worden van onze Twitter feed. Daarop zul je het snelst de laatste nieuwtjes kunnen oppikken van Paul en mij:Geef een reactie