Wordfeud voor Windows Phone komt eraan

Het bekend Scrabblespelletje Wordfeud welke te verkrijgen zijn op het iOS en Android platform gaat rond begin februari ook naar Windows Phone komen. Het heeft even geduurd, maar straks kun je dus cross-platform je tegenstanders verslaan met woorden waarmee je hoge puntenaantallen kunt scoren. Ik speel zelf ook af en toe een spelletje Wordfeud, maar zal blij zijn als ik dat straks op mijn Windows Phone kan gaan doen.

Via een artikel in een Noorse krant waarin gesproken werd over de diverse manieren waarmee men vals kan spelen tijdens een spelletje Wordfeud vertelde, HÃ¥kon Bertheussen die in Trondheim woont en alles zelf ontwikkelt, dat de Windows Phone versie snel te verwachten is en wel rond 1 februari. Er wordt in elk geval al door een aantal mensen met de beta versie gespeeld, dus je Scrabble geduld wordt nog een maandje op de proef gesteld.

Wie van de leden speelt er regelmatig een spelletje Wordfeud op een ander platform ?

,
Loopt rond met mobiele apparaten sinds 1991, is Microsoft MVP Windows Phone sinds 2009, groot Microsoft-, Nokia- en HTC-fan. Denkt in Newtonmeters en gaat nergens heen zonder een Surface.
704 artikelen

KLIK HIER OM TE REAGEREN

Geef een reactie