Microsoft Windows Phone evenement in New York komende maandag en WP7.nl is erbij

Aanstaande maandag heeft Microsoft een Windows Phone evenement gepland in New York City. Om twaalf uur plaatselijke tijd is er een speciale onthulling op Herald Square, waarmee ze Windows Phone een groot leven gaan inblazen. Heb je geen uitnodiging hiervoor gehad en je bent toevallig in New York City, probeer dan rond twaalf uur in de buurt te zijn van Herald Square.

Later die dag is er ook een groot feest waar je vele bekende bloggers zult tegenkomen en waar je onder het genot van een hapje en een drankje de nieuwste (Amerikaanse) toestellen kunt bewonderen.

Daarnaast hebben ook een uitnodiging gehad voor een mini “Backstage” persconferentie aan het begin van de dag. Deze persconferentie geeft ons de mogelijkheid om rechtstreeks met Andy Lees, Joe Belfiore en andere Windows Phone team leden te kunnen spreken. Aan jullie natuurlijk de vraag om in het forum te laten weten wat jullie graag aan hun zouden willen vragen. Deze vragen neem ik dan mee mee en hopelijk krijg ik daar antwoorden op die ik dan met jullie zou mogen delen. ¬†Laat je reactie achter in het forum !


Geef een reactie