LG Optimus 7.5 Windows Phone nu verkrijgbaar

In een persbericht laat LG weten dat de Optimus 7.5 per direct verkrijgbaar is en bestaande gebruikers van de Optimus 7 kunnen hun device nu upgraden naar Mango ofwel Windows Phone 7.5. Aan het toestel zelf is niets gewijzigd, alleen de software is nu helemaal uptodate. Dat zou dus kunnen betekenen dat LG afgezien van de Jil Sander Windows Phone alleen met een ge-update Optimus 7 op de markt zal verschijnen.

In het persbericht wordt gesproken over een volledig Nederlandse interface:

Naast een gebruiksvriendelijke Nederlandse interface biedt de Optimus 7.5 vollediggeïntegreerde communicatie: met de Windows Phone 7.5 Mango versie kan er gemakkelijk overgeschakeld worden tussen SMS, Facebook, Twitter en Windows Live Messenger binnen één conversatie. Gebruikers hebben ook toegang tot de Nederlandse Marketplace en kunnen makkelijker betaalde applicaties downloaden, zoals populaire Xbox games.

Bezitters van de LG Optimus 7 kunnen hun toestel omzetten naar Mango met behulp van de Zune-software geïnstalleerd op PC of Mac. Deze telefoons blijven de taal van het originele besturingssysteem behouden.

Dat betekent dus dat de nieuwe toestellen ook de Nederlandse taalondersteuning zullen hebben, terwijl de bestaande toestellen geen Nederlandse interface zullen hebben, maar wel de beschikking hebben over alle Nederlandse taalinstellingen.

Mocht je de review van de Optimus 7 nog eens willen nalezen dan kan dat hier: Review LG E-900 Optimus 7

Als je het toestel wilt aanschaffen dan mag je na betaling van 319 Euro jezelf de nieuwe eigenaar noemen.

, ,
Loopt rond met mobiele apparaten sinds 1991, is Microsoft MVP Windows Phone sinds 2009, groot Microsoft-, Nokia- en HTC-fan. Denkt in Newtonmeters en gaat nergens heen zonder een Surface.
704 artikelen

Geef een reactie