Volgens LG Duitsland gaat de Optimus een tethering update krijgen

Desgevraagd via Twitter heeft het LGblog laten weten aan een nieuwsgierige Twitteraar dat LG nog met een firmware update voor hun E900 Windows Phone gaat komen welke tethering mogelijk gaat maken. Voor wie nog niet weet wat dat is: je kunt daarmee je Windows Phone als WiFi hotspot gebruiken. Deze informatie komt dus rechtstreeks van LG Duitsland zelf, en ze lijken daarmee dus duidelijk te bevestigen dat tethering wel degelijk er aan komt.

De tethering functie is er een die vrij laat in de ontwikkeling van Windows Phone 7.5 Mango pas opdook, en kennelijk hebben de OEM’s niet echt veel tijd gehad om het te implementeren. Dat is tenminste wat WPCentral denkt en dat is toch een heel ander soort bericht dan wat we eerder hoorden, namelijk dat de providers bepalen of je het wel of niet krijgt. Maar dat lijkt me allereerts tegen de Nederlandse netneutraliteit, maar de unbranded toestellen hebben de providers ook geen invloed op lijkt me.

Hoe dan ook lijkt het me erg goed nieuws als LG met zo’n firmware update komt, en het zou helemaal mooi zijn als de andere fabrikanten volgen met een dergelijke firmware update die tethering mogelijk maakt.

Tweet image: WPCentral


KLIK HIER OM TE REAGEREN

Geef een reactie