MMS to the max: Mango kan muziek en video ontvangen in de threads!

Met de laatste beta release van Mango lijken er diverse easter eggs in het OS te zitten waar je Microsoft nog niet echt over hebt gehoord, zoals bijvoorbeeld het kunnen streamen van muziek en video vanuit je SkyDrive. Je SkyDrive is alleen toegankelijk vanuit je Office hub in principe, maar bij het aanklikken van zo’n media bestand opent zich de browser en samen met de HTML5 inrichting van de SkyDrive heb je dan de mogelijk van streamen in je browser. Een favorite opslaan in IE9 naar je muziek op de SkyDrive is dan ook een mogelijkheid natuurlijk.

Maar er blijkt nog meer te zijn: op WMPoweruser zag ik deze video opduiken waarin je ziet dat Windows Phone Mango zelfs muziek bestanden en video’s kan ontvangen in de messenger threads, en die daar nog afspelen ook! Dat is een soort MMS on steroids zal ik maar zeggen… 😉
Heel jammer is alleen wel dat bestanden daar niet zijn door te sturen of eventueel lokaal op te slaan, dus de bestanden zijn op dit moment helaas nog wel veroordeeld tot je thread om daar altijd te blijven staan.

 


Geef een reactie