PeSHIr laat zien hoe snel je een app in de Marketplace krijgt – WP7NL

De Nederlandse .NET ontwikkelaar Jarno Peschier (PeSHIr) heeft het voor elkaar gekregen om een app te ontwikkelen voor Windows Phone en te publiceren naar de Marketplace in een recordtijd van slechts 5 dagen. Da’s wel ongelofelijk snel, en dat is zelfs bij de buitenlandse blogs niet ongemerkt voorbij gegaan. In feite heeft er in het ontwikkelen van de app zo’n 26 uur werk gezeten (in twee dagen…bikkel!), en is vervolgens in de daaropvolgende drie dagen de applicatie de Marketplace ingegaan en getest en uiteindelijk precies op tijd gecertificeerd.

Jarno heeft een app gemaakt voor het 3D Masters event; een 3D helikopter competitie. Hij kwam tot deze rappe actie doordat er wel een app bleek te zijn voor het evenement voor de iPhone, maar dus niet voor een Windows Phone. Jarno ging aan het werk, en schiep in twee dagen de hele app, en hield zelfs de rustdag nog over 😉
Jarno heeft het hele verhaal opgetekend op zijn blog, waar je dat eens rustig kunt nalezen (oh, en vergeet vooral niet om daar even op de screenshot te klikken!).
Een mooie prestatie hier uit onze Nederlandse #wp7nl developer community!

Ow…enneh, dit is de app: download (link opent Zune)


Geef een reactie