Gerucht: worden er op 24 mei ook nog eens 9 nieuwe toestellen voorgesteld?

Dit bericht is een gerucht dat door WMPoweruser is opgetekend uit de mond van een anonieme tipgever welke beweert dat er op het komende Windows Phone event van 24 mei (morgen dus) niet alleen Mango wordt voorgesteld aan het publiek, maar ook nog eens maar liefst 9 nieuwe toestellen van verschillende fabrikanten. Een anonieme tip is natuurlijk totaal niet te bevestigen, maar af en toe moet een sappig gerucht ook gemeld worden, want het zou maar zo waar kunnen zijn.
Er zouden 2 nieuwe toestellen van HTC te verwachten zijn, 2 van Acer, 1 van Dell en een serie van maar liefst 4 stuks van Samsung, volgens deze anonieme tipgever. Op zich zou een en ander helemaal niet zo vreemd zijn want dat er met Mango nieuwe toestellen gaan uitkomen was al langer wel een soort van publiek geheim, en daarnaast zijn er al in maart via een chinese site een paar renders van HTC Windows Phones uitgelekt (waarvan we hier de plaatjes nog hebben) die nog moeten verschijnen.

De HTC Ignite (zie boven) bijvoorbeeld is een vermeend toestel wat op de wat verruimde hardware chassis specs moet gaan draaien (800Mhz SOC), en dan zijn er met Mango natuurlijk nog hardware zaken te verwachten als de gyroscope en eventuele front-facing camera’s. En wie weet heeft Nokia zelfs al wel een prototype te showen inmiddels…
We hoeven in elk geval gelukkig nog maar één nachtje te slapen om er achter te komen of dit gerucht waar gaat zijn of niet.

Ik ben, als het waar is in elk geval, wel erg benieuwd naar de verschillende form-factors, en de HTC opvolger (de ‘Prime’, zie foto boven) van de 7 Pro ziet er dan zeker weer interessant uit. Zijn er nog form-factors waar jullie op zitten te wachten welke we tot nu toe niet hebben gezien maar eventueel wel kunnen verwachten?

 


Geef een reactie